Behandelingen

Behandelingen

Wellness

Gun uzelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving.

Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen u mee op een hemelse droomreis.Ontharing

Voor het verwijderen van overtollige haargroei bent u bij Beautiful D aan het juiste adres. Wij bieden een aantal verschillende vormen van ontharing aan; Met de SHR techniek kunnen we de haargroei permanent stoppen. Daar zijn zo’n 6 tot 10 behandelingen voor nodig.

Daarnaast hebben we de ‘traditionele’ harsmethode waarmee we de haren tijdelijk verwijderen.

Kleine gebieden zoals wenkbrauwen kunnen we ook epileren.

Huidverbetering

Met de revolutionaire Ultra Short High Frequency techniek worden huidoneffenheden snel en direct weg gehaald.
Voor succesvolle verwijdering van o.a.:
Couperose, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, bloedblaasjes, steelwratjes (Fibromen), spider naevi (Spinnetjes).


Microdermabrasie is een mechanische peeling met micro kristallen en geeft al na één behandeling resultaten! Voor een opfrisbeurt van uw huid maar ook voor succesvolle behandeling van o.a. Acne- en operatielittekens, pigmentvlekken en striae.


Wil jij op een veilige, 100% natuurlijke manier een mooie, stralende én gezonde huid? Maak dan kennis met de Dermapen! Deze geweldige innovatie op het gebied van MicroNeedling is een oplossing voor veel huidwensen of problemen. Hoe het werkt? De Dermapen maakt met loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes gerichte microwondjes in de huid (1). Hierdoor wordt het natuurlijk herstel en genezingsproces in de huid geactiveerd (2) en wordt de productie van nieuw collageen verhoogt (3).

Dit klinkt een beetje eng maar de resultaten zijn echt verbluffend te noemen. Wat doet Dermapen allemaal? Het liften en verstrakken van de huid, reduceren van rimpels en lijntjes, verminderen van ouderdomsvlekken en pigmentatie, verkleinen van poriën, verminderen van acne en acnelittekens, reduceren van littekens, minimaliseren van stretchmarks en het reduceren van couperose en rosacea.


Ter bestrijding van acné bieden we een acnékuur bestaande uit tien behandelingen: Twee intensieve reinigingsbehandelingen (eerste en laatste behandeling) en acht korte reinigingsbehandelingen.
Thuisgebruik van de Courtin Tea Tree producten is gewenst.