Maskers

Beautiful Tutorials


Hoe verzorg ik thuis mijn huid en welke producten heb ik nodig?

Beautiful Tutorial: Een boost voor uw huid met een masker

Door Wendy Bakker


Een gezichtsmasker is een goede, extra oppepper voor de huid. Een masker sluit de huid af, waardoor warmte en vocht vastgehouden worden. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding, de huid houdt meer zuurstof vast, huidcellen worden actiever en zo worden gifstoffen sneller afgevoerd. 

Naast dat een gezichtsmasker de huid een boost geeft, kan het ook een heerlijk momentje voor jezelf zijn, even lekker ontspannen. Maar je kunt de tijd ook gebruiken om ondertussen je nagels te doen, een tijdschrift te lezen, enz.. maak er voor jezelf een feestje van!


Er zijn verschillende maskers voor verschillende huidtypes:


Dit zachte crème masker is geschikt voor de normale, gecombineerde, droge en rijpere huid. Dit masker is intensief hydraterend, herstellend en voedend maar maakt de huid ook strakker en gladder. Heeft u  een wat gevoeligehuid of geen anti-aging werking nodig? Wellicht is dan het Cenzaa Relaxing Touch masker geschikter voor je, hieronder beschreven.


Dit masker is voor alle huidtypes geschikt, ook de gevoelige huid. Dit komt omdat er stoffen inzitten die een kalmerende werking hebben op de huid. De roodheid van de huid wordt minder en ook een eventueel branderig gevoel wordt verzacht met dit masker. Verder stimuleert dit masker het genezingsproces, de eigen huid wordt op deze manier sterker. Daarnaast geeft ook dit masker een vochtboost, en dit kan bijna elke huid goed gebruiken! Net als het Delight Touch masker is ook dit een zacht crème masker, het wordt dus niet hard op de huid.


Naast crememaskers zijn er ook klei/moddermaskers.  Tijdens het opdrogen trekken de onzuiverheden in de klei.  Heb je een erg gevoelige huid;  gebruik dan een crememasker.

Ocean Touch [Pure Activating Clay Masq] is een diepreinigend en zuiverend kleimasker. Het herstelt de huid met zee-proteïnen en stimuleert de doorbloeding. Een intensieve huidoppepper! Eén à twee keer per week aanbrengen op een gereinigde huid.  Een masker kan een tintelend gevoel geven.  De inwerktijd is bepalend voor de werking: 5 minuten; hydraterende werking, 7 a 8 minuten; zuiverende werking, 10 a 15 minuten: doorbloedende werking. verwijderen met lauwwarm water.


Dit is het masker uit de Cenzaa Profusion lijn;  een serie producten voor de echte huiduitdagingen op het gebied van huidherstel en huidverjonging.

Cenzaa Illuminating Masq [Cell Renewal AHA Masq] is een intensief masker dat huidoneffenheden verwijdert en grove poriën, een doffe teint en ongewenste rimpelvorming vermindert. Door krachtige fruitzuren worden wordt celvernieuwing actief gestimuleerd. Een stevige huid en een frisse uitstraling zijn het resultaat!


Wil je per masker meer weten over de ingrediënten en de werking? Klik op de onderstreepte productnamen hierboven of kijk in de webshop.