Verzorging

Beautiful Tutorials


Hoe verzorg ik thuis mijn huid en welke producten heb ik nodig?

Huidtype:  

Normaal/ Jong

Gevoelig / Gestresst

Vochtarm/ Droog

Gecombineerd / Vet

Rijpere huid

Product:

Serum / Power

Sweet Power

Cool Tenderness,

Calming Power     

Sweet Power

Rebalancing Power

Energetic Power,

Satin Beauty Power

24H Creme

Sweet Moist

Calming Senses,

Silk Tenderness

Sweet Heaven

Rebalancing Spirit,

Rebalancing Splash

Energetic Sunrise,

Energetic Dream

Oogcreme

Suprême Look

Suprême Look

Suprême Look

Suprême Look

Suprême Look

Beautiful Tutorial: Verzorging van uw huid met Cenzaa

Door Larissa de Boer


Er lang jong uit blijven zien; dé wens van bijna iedereen!

Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van de werkstoffen die de huid ondersteunen en beschermen tegen UV-straling en invloeden van buitenaf. Ook is het heel belangrijk de juiste crème te gebruiken die past bij de huidige huidconditie. Afhankelijk van uw huidtype kan het zijn dat u een voedende, verstevigende of beschermende crème nodig heeft, of eentje die de vorming van puistjes of onzuiverheden tegengaat. Op welke manier kunt u uw huid nu in topconditie houden? Het schema hierboven geeft aan welke producten geschikt zijn voor welk huidtype.


Een Serum, oftewel ‘Power’ is een dunne fluid en bevat de meest krachtige dosis actieve werkstoffen. Deze dringt snel en diep in de huid. Voor iedere huid is er een serum die de huid verbetert, rimpels vermindert, oppept, lichter maakt of beschermt. Een paar geconcentreerde druppels zijn super-efficiënt. Het verschil tussen een crème en serum is dat de laatste veel meer actieve ingrediënten bevat. Een serum is als een levensverzekering voor uw huid: hoe eerder u ermee begint, hoe beter en langer de huid in goede conditie blijft! Verdeel een kleine hoeveelheid Power op gelaat, hals en/of decolleté en laat het even inwerken.


Breng vervolgens een Cenzaa 24H Comfort Cream aan. Cenzaa 24H Comfort Creams bevatten een hoge concentratie werkstoffen gericht op structurele huidverbetering. Bij dagelijks gebruik is het resultaat al binnen korte tijd te zien. Alle Cenzaa 24H crèmes bieden door middel van de hoge dosering aan antioxidanten, dagelijks bescherming tegen UV-straling, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf. Er is geen onderscheid tussen een dag- en nachtcrème. De Cenzaa 24H crème heeft een ingebouwde klok en werkt 3 x 8 uur als je hem 2 keer per dag aanbrengt. Overdag werkt hij beschermend, in de avond ontspannend en ‘s nachts herstellend. Verdeel de crème ‘s ochtends en ‘s avonds gelijkmatig over een gereinigd gelaat, hals en decolleté.


De hele fijne huid rondom de ogen heeft speciale verzorging nodig.  De Cenzaa Suprême Look is een zeer intensief voedende, hydraterende oogcrème die uw oogcontour lift en vochtwallen, verkleuringen en fijne lijntjes vermindert.  Verdeel ‘s ochtends en ’s avonds een kleine hoeveelheid Suprême Look met de vingertoppen rond de ogen en op de aangrenzende rimpeltjes. Masseer met zacht kloppende bewegingen in.


Speciaal voor deze coronacrisistijd hebben wij Beautiful At Home pakketten  samengesteld waarmee u in 1 keer een hele set voordelig kan bestellen in de webshop. Uiteraard zijn de losse producten daar ook gemakkelijk te bestellen.


Hieronder de directe links naar de Beautiful At Home paketten:


- verzorging normale / jonge huid < 30 (Sweet Power,  Sweet Moist, Supr Look)


- verzorging gevoelige huid (Calming Power, Calming Senses, Supr Look


- verzorging vochtarm/droge huid (Sweet Power, Sweet Heaven, Supr Look) 


- verzorging gemende / vette huid (Rebalancing Power, Rebalancing Spirit, Supr Look)


- verzorging rijpere huid (Energetic Power, Energetic Sunrise, Supr Look)