Behandelingen

Behandelingen

Beautiful D biedt een breed scala aan ontspannendende, verzorgende en huidverbeterende behandelingen.

Op de reserveringspagina vindt u per behandeling een omschrijving met meer detail, de duur en de prijs, en kunt u meteen een afspraak boeken.

Wellness

Gun uzelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving.

Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen u mee op een hemelse droomreis.  Vind hier de behandelingen in detail.Huidverbetering

Met de revolutionaire Ultra Short High Frequency techniek worden huidoneffenheden snel en direct weg gehaald.
Voor succesvolle verwijdering van o.a.:
Couperose, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, bloedblaasjes, steelwratjes (Fibromen), spider naevi (Spinnetjes).


Microdermabrasie is een mechanische peeling met micro kristallen en geeft al na één behandeling resultaten! Voor een opfrisbeurt van uw huid maar ook voor succesvolle behandeling van o.a. Acne- en operatielittekens, pigmentvlekken en striae.Ontharing


Wil jij op een veilige, 100% natuurlijke manier een mooie, stralende én gezonde huid? Maak dan kennis met de Dermapen! Deze geweldige innovatie op het gebied van MicroNeedling is een oplossing voor veel huidwensen of problemen. Hoe het werkt? De Dermapen maakt met loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes gerichte microwondjes in de huid (1). Hierdoor wordt het natuurlijk herstel en genezingsproces in de huid geactiveerd (2) en wordt de productie van nieuw collageen verhoogt (3).

Dit klinkt een beetje eng maar de resultaten zijn echt verbluffend te noemen. Wat doet Dermapen allemaal? Het liften en verstrakken van de huid, reduceren van rimpels en lijntjes, verminderen van ouderdomsvlekken en pigmentatie, verkleinen van poriën, verminderen van acne en acnelittekens, reduceren van littekens, minimaliseren van stretchmarks en het reduceren van couperose en rosacea.


Ter bestrijding van acné bieden we een acnékuur bestaande uit tien behandelingen: Twee intensieve reinigingsbehandelingen (eerste en laatste behandeling) en acht korte reinigingsbehandelingen.
Thuisgebruik van de Courtin Tea Tree producten is gewenst.


SHR is de opvolger van de IPL techniek.  IPL doen we al 15 jaar met prima resultaten. Het heeft helaas een paar nadelen: het is kostbaar, het kost veel tijd en het kan ook pijnlijk zijn.  Met de nieuwe Super Hair Removal techniek behoort dit tot het verleden!

Dit gaat met lagere temperaturen dan IPL waardoor het pijnloos is. Ook kunnen we sneller en daardoor betaalbaarder behandelen. Definitief ontharen met lichtflitsen wordt hierdoor voor iedereen bereikbaar!

Even een rekenvoorbeeld: Harsen bovenlip kost 11,65 . Dit zal ca. 8 x per jaar nodig zijn dus 93,-- per jaar.  SHR Bovenlip kost 20,55 per keer. Dit zal ca 8 x nodig zijn dus in totaal 164,-

Dus in twee jaar bent u met harsen al bijna hetzelfde geld kwijt als permanent verwijderen met SHR! Boek uw afspraak online of neem contact op voor meer informatie! 

Naast SHR  hebben we de ‘traditionele’ harsmethode waarmee we de haren tijdelijk verwijderen. Kleine gebieden zoals wenkbrauwen kunnen we ook epileren.